Search Site

Bedrijfskleding

Wij verkopen deze producten niet op de website. U kunt contact met ons opnemen voor bestellingen. 

 

Fleece & Microfleece
Betaalbare fleece en microfleece producten.

Bodywarmers, sweatshirts, windbreakers, jassen, vesten.

 

Outside wear
We hebben het allemaal. Van een klassieke parka tot een modieuze vest met functionele microfleece. Het maakt niet uit hoeveel lagen u nodig heeft, wij hebben jassen die de warmte en comfort bieden en de uitstraling van uw bedrijf verhogen. Wij leveren onze bedrijfskleding aan allerhanden bedrijven wereldwijd. In deze folder vind je gegarandeerd jouw favoriete jas ongeacht de omstandigheden waarin je hem draagt!

Add profile t your business!
Jassen, fleece, sjalen, mutsen, windstoppers, waterdichte broeken en blazers.

 

 

Polo's & Sweatshirts
Draag MacOne kledij om in te werken om telkens opnieuw en opnieuw te wassen op 60º. De materialen zijn sneldrogend en dus op tijd klaar voor de volgende shift.

Work. Wear. MacOne.
T-shirts lang en kort, polo's en sweatshirts.

 

Promotional wear
Kwalitatieve promotionele kleding tegen een gunstige prijs. Met de printer Essentials colectie kan u naar hartenlust combineren en uw eigen stijl creëren: Mix & Match.

Wenst u ook een uitgebreide keuze aan maten?
Heren: S-5XL
Dames: XS-XXL
Kortom, u kunt wekelijk iedereen kleden!

Alles is mogelijk met de printer essentials collectie! De kracht schuilt in het maken van eenheid. Eenheid door matterialen en kleuren goed te combineren en zo de look en uitstraling van uw bedrijf te optimaliseren.

Jassen, fleece, vesten, overhemden, sweaters, mutsen, t-shirts, hoody (kort en lang,) polo's.

 

 

Collegemode
De James Harvest Sportswear collectie is gebasseerd op Amerikaanse collegemode en wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit. Aan het ontwerp wordt bijzonder hard gewerkt: zo blijven de kleren functioneel én in de mode. Uit ervaring blijkt dat bedrijven en organisaties die kwaliteit als een essentieel onderdeel van hun marktcommunucatie beschouwen zeer vaak kiezen voor James Harvest Sportswear als hun promotiekledij.

Adds profile to your business!
Piques, knits, jassen, fleece, accessories, active wear.

 

Bedrijfskleding
Onze productontwikkelaars hebben oog voor nieuwe trends en innoverende materialen en ze staan in nauw contact met onze markt en onze aankoop kantoren. Zo houden we voet aan de grond en kunnen we u ten allen tijde een collectie aanbieden die ergonomisch, functioneel, kwalitatief en innovatief is.

Veiligsheidkledij, overals, jassen, hemden, vesten, broeken, vlam vertragende (jassen, broeken, shirts, sokken,) kok kledij, onderhemden ect.

 

 

 

 

 

 

Back to top