Search Site

Over ons

Logopromotie.nl is het adres voor al uw promotionele artikelen. Wij onderscheiden ons in snelle communicatie en snelle leveringen. Wij importeren onze producten uit China en uit andere landen in Europa. Deze website is er voornamelijk om u een idee te geven van de vele mogelijkheden en producten die wij bieden. Ons assortiment bestaat uit veel verschillende promotionele artwijelen die eenvoudig te bestellen zijn. Deze producten zijn helemaal naar uw wens en idee aan te passen.

Wij hanteren een flexibele opstelling en een betrokken klantenservice. Komt u er zelf niet uit dan kunt altijd bij ons terecht voor een deskundig en creatief advies.

Wij helpen bedrijven met zichtbaar zijn bij hun relaties door middel van hun logo op promotionele producten en/of relatiegeschenken. Op deze website  kun je terecht voor meer dan 30.000 artwijelen. En hier kun je ook terecht voor kleine aantallen zonder bedrukking als je snel iets nodig hebt voor een event of een bijeenkomst.

Met zoveel artikelen kun je ook last krijgen van keuzestress en het juiste logo op het juiste product voor de juiste doelgroep is heel belangrijk voor jouw zichtbaarheid. wij willen je hier graag bij helpen. Stuur een mail naar advies@logopromotie.nl

Wil je jouw logo op een leuk product? Bel mij dan weet je zeker dat het lukt!

Back to top