Search Site

Over ons

中國製造

Als je afvraagt wat hier staat dan is het antwoord: Made in China.

Een van onze specialiteiten is het maken van custom made artikelen in China. En dat doen we goed met heel veel passie. Net als de iPhone, en andere high end producten kun je vanuit China een mooie kwaliteit leveren. Mits je de juiste contacten hebt, de juiste voorwaarden stelt en een goede inspectie hebt.

Dat is waarin wij ons onderscheiden. Alle fabrieken waar wij mee samenwerken zijn door ons geaudit en voldoen aan de hoogste eisen om een goed, mooi kwalitatief product te maken.

In tegenstelling tot vroeger kun je vandaag de dag ook kleinere aantallen snel geleverd krijgen. En altijd met een uniek karakter.

Wij combineren Chinese handarbeid met de laatste technoligische ontwikkelingen.

Wij denken graag met je mee. Laat ons weten wat jouw wensen zijn. Heb je een beurs of wil je dat jouw verkopers een onvergetelijke indruk achterlaten na een bezoek dan vinden wij samen met jou het ideale promotieartikel. Wij komen nooit met een koffer vol met ideeën naar je toe. Nee we horen je eerst helemaal uit over wat je precies wilt bereiken. Wij willen weten welke boodschap je over wilt brengen en wij zoeken dan het artikel dat hier op aansluit.

Off the shelf 

In onze webshop vind je meer dan 30.000 artikelen die je in kleine en grote aantallen bedrukt en onbedrukt kunt bestellen.

Heb je op hele korte termijn een event dan vind je in deze webshop altijd iets van jouw gading.

Wij onderscheiden ons in snelle communicatie en snelle leveringen. 

Wij hanteren een flexibele opstelling en een betrokken klantenservice. Kom je er zelf niet uit dan kunt altijd bij ons terecht voor een deskundig en creatief advies.

Wij helpen bedrijven met zichtbaar zijn bij hun relaties door middel van hun logo op promotionele producten en/of relatiegeschenken. 

Met zoveel artikelen kun je ook last krijgen van keuzestress en het juiste logo op het juiste product voor de juiste doelgroep is heel belangrijk voor jouw zichtbaarheid. Wij willen je hier graag bij helpen. Stuur een mail naar robin@logopromotie.nl

Wil je jouw logo op een leuk product? Mail mij dan weet je zeker dat het lukt!

Contact gegevens:

Mail: advies@logopromotie.nl

Tel: 078 8804492

Back to top